Inzicht in de financiële situatie van uw zorgaanbieders!

Waar Staat Je Zorgaanbieder is dé tool waarmee u als gemeente inzicht heeft in de financiële status (jaarverslagen) van uw (gecontracteerde) zorgaanbieders. U krijgt inzage in trends en ontwikkelingen weergegeven in een gebruiksvriendelijk dashboard. Met WSJZ  handelt u proactief om (grote) problemen voor te zijn. 

Het is dan ook de ideale tool om uw gemeentelijke organisatie te voorzien van bruikbare informatie om de juiste keuzes te kunnen maken. Van financiën tot inkoop- en contractmanagement. Weet u hoe uw zorgaanbieders er voor staan?

Alle jaarverslagen in één overzichtelijke tool

Altijd en overal te gebruiken op ieder device

Veruit de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt

Inzicht in de financiële situatie van uw zorgaanbieders!

Altijd een stap voor...

Uw gemeente wil toch ook weten hoe zorgaanbieders er voor staan? Het liefst al voor u het inkooptraject start. Met WSJZ kunt u trends en ontwikkelingen zien over de jaren heen. U ziet de financiële cijfers in uw gemeente, maar kunt deze ook afzetten tegen de landelijke cijfers van aanbieders. 

Ook wanneer de inkoopcontracten zijn gesloten wilt u op de hoogte blijven van de financiële ontwikkelingen. Constateer tijdig ontwikkelingen die nadelig kunnen uitpakken voor uw gemeente en ga proactief in gesprek met de zorgaanbieder. 

Combineer met eigen data!

WSJZ gebruikt alle gepubliceerde jaarverslagen van zorgaanbieders. Met ons Datawarehouse vertalen we deze complexe documenten naar overzichtelijke informatie. 

Maar de tool kan meer! Door databronnen toe te voegen aan het Datawarehouse wordt uw informatie nog waardevoller. Denk bijvoorbeeld aan het berichtenverkeer. Door het combineren van de jaarverslagen met het berichtenverkeer ontstaat er een schat aan informatie waarmee uw contractmanagers het gesprek aan kunnen gaan met de zorgaanbieders. 

Download de leaflet via onderstaande button en lees meer over de standaard rapporten, beschikbare licenties en het toevoegen van uw eigen databronnen.